Rolo zavese

Početna | Zavese | Rolo zavese
Zavese su veoma praktične i daju eleganciju i harmoniju svakoj prostoriji. Ogroman izbor vrsti zavesa, široke mogućnosti za ugradnju i gotovo beskonačan asortiman boja i dezena ih čine univerzalno dostupnim sredstvima zaštite od Sunca.

ROLO ZAVESE

Rolo zavese su elegantne, moderane i prate trendove u opremanju moderne kuće.

Imaju izuzetno jednostavan mehanizam upravljanja, napravljene su od teks lne tkanine – 100% poliester, poliester i PVC ili od fiberglasa. Rolo zavese mogu blago da priguše svetlo, a daju i sto posto zatamnjenje. Postoji beskrajna raznolikost dezena, razni mehanizmi za upravljanje i mnogo različi h načina za ugradnju – plafon, zid ili prozor.

ROLO ELEGANT (sa kutijom i vo đicama)

Pogodan za ugradnju na krilima dvoosovinskog otvaranja. Dostupne 6 boje: bela, braon 8014, zlatni hrast, orah, planinski bor, mahagoni. Vođice omogućavaju ugradnju na kit lajsne sa oborenom ivicom ili oblom ivicom.

ROLO STANDARD (bez vođica i kutije)

Mogu se montirati na plafon, zid ili prozor. AL i PVC elementi koji su deo zavesa su dostupni u beloj i braon boji.

ROLO MINI (bez vođica i kutije)

Ugradnja se vrši bez potrebe za bušenje profila prozora. Za otvarajuće delove prozora se koristi Z – profil a za fiksne prozore koristi se dvostrano lepljiva traka. AL i PVC elementi koji su deo zavesa su dostupni u beloj i braon boji 8014 i 8003.