Rolo zavese dan-noć

Početna | Zavese | Rolo zavese dan-noć
Zavese su veoma praktične i daju eleganciju i harmoniju svakoj prostoriji. Ogroman izbor vrsti zavesa, široke mogućnosti za ugradnju i gotovo beskonačan asortiman boja i dezena ih čine univerzalno dostupnim sredstvima zaštite od Sunca.

ROLO ZAVESE DAN I NOĆ

Ova vrsta zavesa su dizajnirane tako da kombinuju dve vrste materijala - transparentni, koji prenosi svetlost i toplotu, i netransparentni koji pruža zaštitu od svetlosti i privatnost tokom dana. Tako možete izabrati da li da uživate u pogledu kroz prozor ili prijatnu atmosferu u vašem domu. Elegantne i moderne zavese koje čine da enterijer odaje jak utisak, i shodno tome postoji veliki izbor modela, boja i tkanina.

Dan i noć MOTIVI

Zavese sa kutijom. Mogućnost izrade zavese dan i noć sa dimenzijama 220 cm širine i 280 cm visine. Kutija je dostupana u beloj boji i može se montirati na zid ili plafon. Imaju dvostruki teg, koji omogućava istezanje tkanine i pri većim veličinama. Elegantane i moderane tkanine doprinose efekatu "Dan i noć".

Dan i noć ELEGANT

Pogodane za montažu na krila sa dvoosnom otvaranjem. Dostupane u 6 boja: bela, braon 8014, zlatni hrast, orah, planinski bor, mahagoni. Vođice omogućavaju montažu na kit lajsnu sa oborenom ili oblom ivicom. Elegantane i moderane tkanine doprinose efekatu "Dan i noć".

Dan i noć CLASSIC

Pogodane za ugradnju na plafon, zid ili prozor. Vrlo moderne i elegantne, stvaraju jedinstven osećaj meke svetlosti u sobi.

Dan i noć MINI

Postoje mehanizmi Mini (uključuju terminal, cev i pogonski kanap) i Standard (sa dodatnim zaštitnim profilom u kojem je sakrivena cev)

Dan i noć FANTASY

Tkanine odabrane sa ukusom, prateći najnovije trendove u enterijeru. Pogodne za ugradnju na plafon, zid ili prozor. Obezbeđuju blago i potpuno zatamnjenje (efekat "Dan i noć").

FANTASY STANDARD

model bez kutije

FANTASY PRESTIGE

model sa kutijom